NATURLIG
 

Om oss

Naturlig Grønn er fremtidens landbruk.   
Vi tilbyr urter og mikrogrønt til bedrifter, arrangementer og privatpersoner.

I samarbeid med restauranter og kjøkkensjefer i Vestfold, har vi tilpasset produktene våre spesielt med tanke på deg som jobber profesjonelt med mat. Vi tilbyr alt fra det normale til det helt spesielle. Og alle våre frø er spesielt utvalgt hos norske leverandører. 

Mikrogrønt er bra for deg og dine kunder! Flere studier viser at mikrogrønt er fulle av proteiner, vitaminer og antioksidanter. Mange inneholder opptil 40 ganger mer næring enn den ferdigvokste motparten. 

Alle våre planter er fremstilt uten tilsetningsstoffer i naturlig plantefiber. Plantefiber er et fornybart biprodukt . Det er helt miljøvennlig og forurenser ikke ved bruk. Ved å ikke tilsette ekstra plantenæring (som naturlig eksisterer i jord), får mikrogrønnsakene friske og konsentrerte smaker.<<Vi er stolte av å levere et unikt produkt med sterkt preg av profesjonalitet og kjærlighet>>Naturlig Grønn ble opprettet  i 2017 og holder til i Vestfold og Hordaland. Vår forretningsidé er å produsere kortreist kvalitetsmat. Bra for deg og bra for miljøet. Vi leverer helt naturlig mikrogrønt til restauranter, butikker og privatpersoner. 

Det hele startet i utgangspunktet med en idé om at vi kunne produsere mat inne i lukkede, kontrollerte systemer - uten å skade miljøet. Mennesker har ødelagt over 50% av jordsmonnet. De fleste grønnsakene vi spiser fraktes med fly fra sydligere land og er fulle av stoffer som kan være skadelige.


<<Dersom det har blitt så ille at ikke en gang grønnsaker er sunt - da må vi gjøre noe annerledes>>


Når mikrogrønnsaker gror i vannbasert medium, får de en helt unik smak. I det den spirer er den pakket på næringsstoffer. Ved å ikke tilsette ekstra plantenæring (som naturlig eksisterer i jord), får mikrogrønnsakene friske og konsentrerte smaker i tillegg til å være fulle av sunne næringsstoffer. Samtidig tar vi vare på miljøet! Vi tror at grønnsaker uten kjemikalier og lange reiser bak seg, både smaker og ser bedre ut. Vi bygger derfor forretningsmodellen vår på et samarbeid med flere selvstendige "urban farmers". Foreløpig har vi moderne, urbane gårder i Vestfold, Hordaland og snart Troms! 


Dersom Naturlig Grønn ikke leverer mikrogrønnsaker i ditt området og du gror eller er interessert i å starte med mikrogrønnsaker -  Ta gjerne kontakt. Vi er på utkikk etter flere bønder - og hjelper deg gjerne med å få prosessen i gang.  

I fremtiden skal Naturlig Grønn levere et bredere sortiment innen mat. Vi tar blant annet sikte på å være med på å skape et vedvarende naturlig plante- og fiskeproduksjonsystem.


‹‹Vi vil møte folkets behov for en bærekraftig matproduksjon››